Followers

Saturday, August 20, 2011

Suke Sesangat....

Assalamualaikum.....




Letak gambar kucing je sbb yg aku lukis tu dah delete, tapi dr blog je..



,,,
Hari nie baru belajar buat doddle weh.Sebab excited sangat tengok kak mili buat so try la paint2 sikit.Walaupun hodoh mcm nie pon still happy kot sebab sebelum nie aku bukan pernah sentuh pon benda2 paint mcm nie.Kalau bab2 lukisan dulu fail terus.Hahahah...kiranya nie pon salah satu assigment yg aku kena siapkan just untuk mengisi masa lapang yg ada.Kepada sesiapa yg dah pro bab doddle nie kalau tengok aku punya doddle jgn kutuk ok tapi tolong la ajar kite nie budak baru belajar,

p/s: selamat menjalani ibadah puasa yg ke-20
( kredit to blog edina kasyah sbb dy aku tau buat doddle)

Terima Kasih

2 comments:

Edina Kasyah said...

fewittt haha terharu (:

sy punya tutorial 2 xde la gempak mna pun..byk lagi blogger lain buat doodle tahap otai habes..hihii

btw..congrate.usaha tangga kejayaan ^^

tieyka said...

hahaha...tgh blogwalking lpas terjmpa kt blog awk so try la buat..hahah

© My Destiny | Design By Blog Bingkisan Hati