Followers

Friday, November 18, 2011

OMG......

Salam Jumaat semua..

Jumaat terakhir bagi cuti kali nie.Esk dah balik matric, kejap jer cuti dah nak start sem 2.Macam biasa la  sifat malas nak balik hostel tu tetap la ada.Nak tinggalkan umah tu sedih la gak but sedih2 tu kejap jer lepas dah huhahuaha dgn member mood belajar datang balik everthing will be ok.

Hidup sebagai seorg students kolej/U and pelajar sekolah amatlah berbeza.Dulu kalau cuti sekolah jer tu la bab yg paling happy.Boleh gi jln2 n stay kat rumah.Habis semua channel or movie boleh khatam.Tapi sekarang bila dah jadi pelajar kolej perkara2 macam tu la amat dirindui...

Emmm...macam tak percaya jer esok aku dah nak balik.Walaupun kolej dekat jer dgn rumah tapi minds aku still malas lagilah...Huhuhuhu.What ever la yg penting hari ahad kelas start lewat,
Terima Kasih

2 comments:

ぱりざん されふ said...

hi..visit n follow u..from http://rehalkayu.blogspot.com
selamat belajar :D

tieyka said...

thank..

© My Destiny | Design By Blog Bingkisan Hati