Followers

Saturday, January 28, 2012

Hampir-hampir...

Salam..

Hari dah 28.01.2012 hari yg amat bermakna ok.Ptg nanti dah nak balik kolej.

Tiba2 teringat something..benda nie jadi sebelum aku balik cuti sem hari tu.
Disebabkan pagi tu full dgn kuliah so time petang tu break kejap so aku balik bilik mesti la solat Zohor kan.
Lepas jer solat Zohor..ok fine nak rehat 10 minit sbb klas start 2.oopm dgn tidak sengaja first time tu wehhh aku tertidur  tau x dari 10 minit aku nak tidur dah jadi 45 minit so agak2 la sndiri pkul berapa aku bangun..
Time tu muka gelabah yg tahap maksimun la.

Time tu mula la kalut aku pakai tudung ambil segala buku2 cepat2  nak gi lab sbb time tu aku ada practical kimia.Muka nak nangis pun ada walaupun lecturer aku tu baik +++++ .Tapi memang pun lecturer tu baik dy la aku punya tutorial lecturer.
Dlm jln2 nak gi lab tu duk fikir idea apa la aku nak menipu lecturer kimia aku tu.Huhuhuh...

Dan satu perkara aku lupa buat yg sebelum nie  ke mana ja aku gi mesti ada  phone kat tangan.So aku cari phone dlm beg dan aku dapat mesej. Mesej berbunyi bergini..


"Salam, kelas lab petang nie batal"....
Syukur sesangat kalau tak tercemar sudah rekod aku..


So senyum la sorang2.First time jadi mcm tu , moral storynya lepas nie walau sepenat mana pun dah x nak tertidur lagi dan lagi satu sebelum gi mana2 mesti tengok phone dulu.
Harap2 dah x jadi mcm tu...
 Rindu dgn KSAH..




Rindu dgn KSAH kot walaupun kejap je belajar kat situ.But aku still collegian forever..
ps:/ minggu exam doakan aku.:)
Terima Kasih

2 comments:

Syufarr said...

Syu dulu jd gsk cmni..tp time Syu nk ponteng.hehehhe...byk kali lak tuh..lega.... :)

tieyka said...

heheheh...penglaman gak tu.

© My Destiny | Design By Blog Bingkisan Hati