Followers

Sunday, April 29, 2012

Apekah ini..

Apekah ini..

Apa-apa aja..

Normal bila bila kita with someone but tiba2 jer terputus dipertengahan.Just thinks positive ok.Apa yg berlaku tu mesti ada hikmah dy.Mungkin ada sesuatu yg lebih baik yg menanti kalian2 pada masa akan datang maybe Allah tahu  apa yg bakal berlaku..

Sebanyak mana pun “ sayang” kita pernah ada, kena ingat juga yg jodah kita tu mungkin dgn yg lain.Jodoh, ajal, maut semua tu ditangan Allah.Yupssss...tak salah kalau  ingin menyayangi org lain but make sure bila sesuatu yg kemungkinan berlaku tak buat kita down or sewaktu dengannya...normal bila kita kecewa but make sure lepas tu kita bangun kembali buat apa nak sedih dan buat apa fikirkan sesuatu yg telah berlaku..
Tapi ingatlah akan sesuatu...sayang, cinta , suka tu perlu tapi pastikan utamakan yg satu..

Kalau nak nasihatkan org memang terbaik.hahahaha..



Ps: itu jer kot.Nie utk kwn aku ^ ^
nak jdi pakar phsycology boleh ..

Terima Kasih

2 comments:

Sis AI said...

Stuju sgt. Mngkin kita tak dpt apa yg kita nk sbb Allah nk bg yg lbih baik. Think positive, ambik iktibar dgn prkara yg dh lepas, jdi mnusia yg lbih baik.

tieyka said...

betul tu @Sis Al..

© My Destiny | Design By Blog Bingkisan Hati