Followers

Sunday, April 6, 2014

# take 11

Assalamualaikum..


Good morning semua..
Arrived safetly last night.Yeahhhh...my  mid-sem break right now, walaupun cuti just seminggu but terasa nak balik so now i’m home.Ok...rasa macam  dah lama tak update kat sini apa yang aku terbuat sepanjang minggu sebelum nie kelas macam biasa pack and just stay library sampai tertidur bagai pengalaman tu, nak cakap assigment banyak tak rasanya , nak kata lost internet connection pon tidak..So what i’m doing.Waktu tu adalah dimana keadaan yang kurang stabil apabilan cuti menjelang maka tahap kerajinan diri ini turut terjejas Cuma berharap hari2 akan pantas berlalu for this sem In Shaa Allah..








Terima Kasih

10 comments:

Nurhazlin Hussein said...

Happy holiday ! :D

Nurul Farahizzati Zakaria said...

sorry off topic.. shoutbox xfunction... tekan libresse kat sini :)

Nies alhaQ said...

Semoga segalanya dipermudahkan in shaa allah :)

Nurul_Atika said...

tq sbb bgtau...^_^

Nurul_Atika said...

in shaa allah...tq sis..:)

Nurul_Atika said...

tq...enjoy u day jgak...:)

Siti Nooryanawati Mohamed said...

Bestnyaaa... Selamat Bercuti (^^,)

*Singgah menabung mr.nuff. Blh klik balik kat sini : Lisa Surihani Teaches Malaysians A Thing or Two About Hygiene . TQ.

Junkyo No Hikari said...

I wish dapatlah sambung belajar lagi.. jeles nengok semua org study TT^TT

cuti 2 hari pun blik je :D (kalau dekat) hehehe XD

Azizi Ali said...

Selamat Bercuti.. seminggu je kan mid sem tu..heheh

Pendekar said...

yay ! singgah menyinggah amalan kita... eh !

datang dari wwooowww...

study oversea rupanya adik kita ni...

© My Destiny | Design By Blog Bingkisan Hati