Followers

Sunday, May 4, 2014

# Take 12

Welcome to May..
Salam to Rejab..

It’s been a long time.But doesn’t mean that i have nothing to share.Dah macam-macam perkara yang terbuat dan terjadi.Sejak aku balik ke sini “ter-accident” ter-miss flight and need to booked ticket again( kerugian melanda disitu) hope lepas nie harap jadi seorang yang tak terlalu cuai.Totally this week i become too emotional sikit terasa nak marah orang ‘what happen to me actually’ the answer only me and Allah know.Just want to scream as loud i can .. .But it totally could not happen.Why ? Sebab tahap kewarasan masih ada takkn nak menjerit tengaht-tengah orang ramai .Sometime feel that i don’t want to talk with anyone, hate people around me without them i’m nothing.Maybe hope i can sit alone in empty room play my music in raining day and fall sleep.How can our life feel without do nothing.Just try to imagine..???
Dan sekarang bila dah terasa kemalasan yang teramat malas untuk study terasa nak baca buku nie.Walaupun aku bukan budak medic bagai but still terasa untuk membaca akan penulisannya.



Kredit from twitter


Terima Kasih

3 comments:

Nurul_Atika said...

--->

Nurul_Atika said...
This comment has been removed by the author.
Nur Haziqah Mohd Rosli said...

buku ni publish by apa eh? pernah nampak jugak XD

© My Destiny | Design By Blog Bingkisan Hati