Followers

Thursday, June 23, 2011

bUzy...

Assalamualaikum....
Agak2 dah berapa lama aku x update.Entah lorhhh...x sempat nak count pon.Bukan x nak update tapi keadaan pesekitaran serta faktor pemangkin sbb tu x sempat.Yeahhhh...now aku dah kembali belajaq.Boleh dikatakan setiap hari sure mesti ada assigment.Jgn ingat bdak2 matrik nie x dak assigment ka!!! Owhhh....plis ok.Yupsss now aku kat matrik satu tempat yg tak terlintas pon aku nak pi tapi mungkin nie dah rezeki aku go on jer...

Aku rasa dah nak sampai sebulan kat sini dan dah boleh nak sesuaikan  diri.Kalau first2 masuk tu asyik silap masuk kuliah la cari kelas tak jumpa mcm2 tau kenangan dia..tapi biarlah rahsia.

Ok la...x dapat nk mengarang coz nak prepare untuk Quiz...

Wasalam....
Terima Kasih

2 comments:

misya mialen said...

Hi tiqah..;D

slmt bljr ya..;D jadikan matrix sbgi batu loncatan utk masuk u nnti..;D insyAllah..bljr rajin2 tau..dptkan pointer tinggi;D

tieyka said...

Insyaallah...thanks..!!!

© My Destiny | Design By Blog Bingkisan Hati